Σάββατο 28 Μαΐου 2016

5ο κ 14ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2016-2017

Πληροφορούμε τους γονείς ότι οι εγγραφές για την Α τάξη και των δύο σχολείων, θα γίνονται στο γραφείο του Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, από 1 μέχρι 21 Ιουνίου 2016 (τις εργάσιμες μέρες) και ώρες από 08:15π.μ μέχρι 09.30 π.μ.
Για το σχολικό έτος 2016-2017 στην Α Δημοτικού εγγράφονται όσα παιδιά έχουν γεννηθεί το έτος 2010
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Σας ενημερώνουμε ότι από το σχολικό έτος 2016-2017 και εφεξής, για την εγγραφή των μαθητών στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘ.
Η αναζήτηση πραγματοποιείται από το σχολείο εγγραφής με βάση τα παρακάτω στοιχεία:1. Επώνυμο μαθητή 2.Όνομα μαθητή3. Όνομα πατέρα 4. Όνομα μητέρας 5. Ημερομηνία γέννησης. Τα παραπάνω πέντε (5) στοιχεία τα δηλώνει ο γονέας/κηδεμόνας με υπεύθυνη δήλωσή του.
Για αλλοδαπούς μαθητές χρειάζεται Πιστοποιητικό γέννησης ή ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού μεταφρασμένα και επικυρωμένα από το Υπουργείο Εξωτερικών.
β. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).( Το έντυπο το προμηθεύεστε από το σχολείο)
δ. Λογαριασμός ΔΕΗ,ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ στο όνομα του γονέα.
Σε περίπτωση ενοικίασης σπιτιού: Συμβόλαιο ενοικίασης – Μισθωτήριο
ε. Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.
Παρατηρήσεις
Παρακαλούνται οι γονείς των αλλοδαπών μαθητών να έχουν μαζί τους το διαβατήριο του παιδιού , γιατί πρέπει να γραφούν τα στοιχεία του παιδιού (όνομα κ.λ.π.), όπως γράφεται στο διαβατήριό του.
Το ΑΔΥΜ μπορεί να κατατεθεί στις σχολικές μονάδες μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2016
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Τα 5ο και 14ο Δημοτικά Σχολεία Νίκαιας έχουν κοινά όρια εγγραφών , έτσι σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, οι εγγραφές είναι κοινές και θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του 5ου Δημ. Σχ. Νίκαιας.
Ο καταμερισμός των μαθητών σε τμήματα Α τάξης στα αντίστοιχα σχολεία, θα γίνει το Σεπτέμβριο σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.
Οι μαθητές που έχουν  μεγαλύτερα αδέλφια,  εγγράφονται αυτόματα στο σχολείο που φοιτούν τα αδέλφια τους.
       Ο Δ/ντής του 5ου Δ.Σ.                   Η Δ/ντρια του 14ου Δ.Σ.
   Δημήτριος Παντζόπουλος                         Νέλλη Μοσχονά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου